Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tragédia v rodinnom dome. Pri požiari našli telo 58-ročného muža
Zdielať na

Tragédia v rodinnom dome. Pri požiari našli telo 58-ročného muža

MALÁ LÚČ / Polícia vyšetruje úmrtie 68-ročného muža, ktorého telo našli po požiari rodinného domu v obci Malá Lúč, okres Dunajská Streda.

Rodinný dom začal horieť v sobotu okolo polnoci. Na mieste našli telo 58-ročného muža. "Záchranári na mieste ošetrili muža, ktorého stav si napokon nevyžadoval prevoz do nemocnice a bol ponechaný na mieste. Žiaľ, u druhého staršieho muža musel lekár konštatovať smrť," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Obhliadajúci lekár nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Podľa miestnych obyvateľov Ladislav žil v dome sám. Niekedy ho prišiel pozrieť syn, alebo dcéra. V ten tam bol práve syn. Plamene sa z izby, v ktorej mal údajne spať Ladislav, rýchlo rozšírili do ďalších miestností.

Oheň zlikvidoval aj časť strechy. "Zisťovateľ príčin požiaru predbežne určil ako príčinu požiaru manipuláciu s otvoreným ohňom," uviedla policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Podľa miestnych Ladislav fajčil a je možné, že zaspal s horiacou cigaretou. 

Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia. Škoda na majetku bola odhadnutá približne na 30 tisíc eur. 

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnom požiari domu vo Veľkom Šariši: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy