Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Deň po výbuchu v zdravotnom stredisku. Čo bude so zdemolovanou ordináciou?
Zdielať na

Deň po výbuchu v zdravotnom stredisku. Čo bude so zdemolovanou ordináciou?

BRATISLAVA / Deň po výbuchu v zdravotníckom stredisku v Bratislavskej časti Vrakuňa to stále vyzerá zle. Statika zasiahnutej budovy našťastie narušená nebola. Ale zostáva otázne, čo bude s ordináciou, ktorú výbuch zdemoloval.

Pondelňajší výbuch statiku budovy našťastie nijako extrémne nepoškodil, chod zdravotného strediska sa preto mohol vrátiť do normálu.

Vo vnútri salónu sa už počas utorka upratovalo a rovnako sa zisťovali aké finančné škody výbuch napáchal. Momentálne nie je ešte úplne jasné, aké škody sa na budove udiali, ale dôležité je, že incident nenarušil chod strediska. "Včera predpoludním bol na mieste výbuchu statik a ten prezrel okolie budovy a aj okolité miestnosti a skonštatoval, že nosné steny a ani žiadne ďalšie nie sú poškodené," uviedol starosta Vrakune, Martin Kuruc.

​Z neďalekého parkoviska rovnako už zmizli poškodené autá, ktoré zasiahli kúsky sutín, ale aj okno a kovová mreža. Policajti zatiaľ žiadne nové informácie k tomu, čo mohlo byť za výbuchom, nemajú. Na prípade podľa hovorcu aj naďalej pracujú. 

Tí, čo sa v blízkych dňoch chystali na vyšetrenie do zdemolovanej ordinácie, budú tak môcť urobiť už čoskoro. Mestská časť sa dohodla s prevádzkarom, že sa na niekoľko ďalších týždňov presunie ordinácia do iných priestorov v rámci budovy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy