Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kolízia na ceste zo Senca. Osobný automobil vyletel po nehode do poľa
Zdielať na

Kolízia na ceste zo Senca. Osobný automobil vyletel po nehode do poľa

SENEC / Medzi Sencom a Blatným došlo ku kolízii autobusu s osobným vozidlom. Auto po nehode vyletelo do poľa. Podľa informácií z Operačného strediska HaZZ zranenú osobu vyslobodili hasiči a spoločne so záchranármi poskytli prvú pomoc.

Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin došlo na ceste I/61 v smere zo Senca na obec Blatné k zrážke medzi osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Rapid a linkovým autobusom.
Po príjazde na miesto zásahu hasiči zistili, že ide o dopravnú nehodu autobusu a osobného motorového vozidla, ktoré po zrážke vyletelo do poľa a zostala v ňom zakliesnená zranená osoba. Hasiči vyslobodili vodičku (41) osobného automobilu značky Škoda v spolupráci s prítomnou posádkou Záchrannej zdravotnej služby jej poskytujú prvú pomoc.

V autobuse sa v čase nehody viezlo 15 ľudí, z ktorých jeden cestujúci je tiež v opatere zdravotníkov. Na miesto momentálne smeruje evakuačný autobus zo Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách.

Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností ktoré nehode predchádzali sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci. Premávka je v súčasnosti z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody ako aj z dôvodu odstraňovania jej následkov v uvedenom úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy