Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodička s dvoma deťmi v aute sa zrazila s policajným autom. Najviac si to odniesla policajtka
Zdielať na

Vodička s dvoma deťmi v aute sa zrazila s policajným autom. Najviac si to odniesla policajtka

SMOKOVEC / V nemocnici skončila policajná hliadka z popradského obvodného oddelenia. Policajti sedeli v služobnom aute, ktoré sa na Smokoveckej ceste zrazilo s terénnym autom.

Na ceste medzi Smokovcom a Popradom došlo k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi boli aj policajti. Policajné auto prichádzalo smerom od Popradu po hlavnej ceste. Terénne vozidlo odbočovalo v smere od Smokovca doľava. 

Posádka červenej Felicie, ktorá bola svedkom nehody po náraze utekala k terénnemu autu, z ktorého bolo počuť plač. Vodička viezla v aute dve maloleté deti. 

O zranených policajtov sa staral ďalší náhodný okoloidúci, kým neprišli záchranné zložky. "Po príchode na miesto udalosti práca spočívala v zabezpečení protipožiarnych opatrení vozidiel. Zranení z policajného vozidla boli v opatere lekára a rýchlej zdravotnej pomoci," uviedol veliteľ zásahu hasičov Rastislav Špiner. 

Vodička terénneho auta a deti boli bez zranení. Policajti utrpeli ľahké zranenia, s ktorými boli po ošetrení prevezení do nemocnice v Poprade. Po podrobnejších vyšetreniach v nemocnici sú na tom ale horšie. "Vodič-policajt utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia sedem dní. Policajtka utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia tri mesiace," uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy