Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šialená jazda mladíka(25) sa skončila pod kolesami kamióna
Zdielať na

Šialená jazda mladíka(25) sa skončila pod kolesami kamióna

NITRA / Riskantná jazda 25- ročného vodiča, , ktorá sa stala v utorok podvečer, sa skončila nehodou. Mladík vytlačil z cesty policajtov a potom vletel priamo pod kolesá kamióna. Po nehode skončil v nemocnici.

Mladý 25- ročný vodič najskôr vytlačil policajtov z cesty a následne vbehol rovno pod kamión. Peter podľa predbežných zistení jazdil zo strany na stranu a viac krát sa ocitol v protismere. Policajt za volantom svojho auta okamžite zareagoval, a aby sa vyhol čelnej zrážke strhol volant. S autom skončili v priekope.

V šialenej jazde ale vodič stále pokračoval. Policajti, ktorých vytlačil Peter z cesty volali kolegom, že tam jazdí šialený vodič. Kým ale hliadka na úsek cesty dorazila, vodič stihol havarovať. Vodič prešiel zhruba kilometer a vošiel do Nitry, napokon v týchto miestach znova prešiel do protismeru a skrížil cestu kamiónu. Po nehode skončil v nemocnici. "Kvôli zraneniam nemohol byť vodič podrobený dychovej skúške na alkohol, a preto mu na zistenie prítomnosti alkoholu bola odobratá krv," uviedla hovorkyňa polície v Nitre Renáta Čuháková.  

​Všetko bolo také nečakané, že 52 ročný kamionista už zrážke zabrániť nedokázal. Zo zdemolovaného osobného auta Petra dostali hasiči a odovzdali do rúk záchranárom. Kamionistu na mieste ošetrili záchranári. Policajti sa pri nehode nezranili a polícia príčinu aj okolnosti stále vyšetruje.  

Pozrite si reportáž o upchatých cestách, ktoré čakajú na Slovákov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy