Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri nehode ostal krvácajúci motorkár ležať na zemi. Pomáhal mu vodič, ktorý ho zrazil
Zdielať na

Pri nehode ostal krvácajúci motorkár ležať na zemi. Pomáhal mu vodič, ktorý ho zrazil

PREŠOV / Nehoda auta s mopedom sa stala v Prešove. 42-ročný motocyklista skončil na zemi a masívne krvácal. Hneď po nehode mu pomáhal vodič auta, ktorý ho zrazil.

Vodič mopeda išiel po hlavnej ceste. Do jazdnej dráhy mu ale vošiel vodič osobného auta. Motocyklista skončil po zrážke na zemi a podľa stôp, ktoré ostali na mieste nehody, silno krvácal. "Duchaprítomný vodič a tiež svedkovia poskytli predlekársku pomoc keďže došlo k masívnemu krvácaniu z pravej nohy," informuje veliteľ zásahu Marián Nendza. 

Onedlho už boli na mieste privolaní hasiči aj záchranári. Mladý vodič osobného auta sa k okolnostiam nehody pred kamerou vyjadriť odmietol. Príčinu a mieru zavinenia vyšetrujú dopravní policajti. "Vodič osobného auta nedal pri odbočovaní vľavo prednosť vodičovi mopeda," uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik.  

​Zraneného motorkára sa ujali privolaní záchranári. S krvácajúcou ranou na nohe ho odviezli do prešovskej nemocnice. "Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. Motocyklistovi bola na zistenie alkoholu odobraná krv," dodal Džobanik.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy