Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia žiada o pomoc svedkov, ktorí videli nehodu, pri ktorej zomrel cyklista
Zdielať na

Polícia žiada o pomoc svedkov, ktorí videli nehodu, pri ktorej zomrel cyklista

TRENČÍN / V nedeľu sme hovorili o tragickej nehode, ktorá sa stala neďaleko Trenčína. Mladá vodička zrazila dvoch cyklistov. Štyridsaťsedemročný muž zomrel na mieste a 50-ročná ročná žena leží v kritickom stave v nemocnici. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha. Policajti najnovšie žiadajú o pomoc vodičov, ktorí prechádzali v inkriminovanom čase okolo. Ak si niekto niečo všimol, mal by zavolať na linku 158.

Mladá vodička minulú nedeľu zrazila dvoch cyklistov. "Dvadsaťsedemročná Lucia z doposiaľ nezistených príčin narazila do dvojice cyklistov, ktorí jazdili v tom istom smere," povedala policajná hovorkyňa v Trenčíne Elena Antalová. Vodička do cyklistov narazila v plnej rýchlosti. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha. "Došlo ku kolízii v strednej časti vozidla, zo zadnou časťou bicykla," povedal znalec z odboru cestná doprava Milan Holéci. 

"Na mieste zomrel 47-ročný Peter z Trenčína," povedala Antalová. Päťdesiatročnú cyklistu previezli v kritickom stave do nemocnice. Znalec z odboru doprava musí teraz zistiť, čo sa presne stalo. Vodička, ktorá cyklistov zrazila bola v šoku a podľa svedkov si na nič nepamätala. 

V čase nehody sa v okolí nachádzalo množstvo vodičov. Policajti ich žiadajú o pomoc. 

Pozrite si archívnu reportáž o spomínanej nehode.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy