Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Polícia žiada o pomoc v prípade krádeže v nákupnom centre. Pátra po žene, ktorá môže vyšetrovanie uľahčiť
Zdielať na

Polícia žiada o pomoc v prípade krádeže v nákupnom centre. Pátra po žene, ktorá môže vyšetrovanie uľahčiť

Zdroj: Polícia SR

BRATISLAVA / Pred niekoľkými týždňami prišlo v nákupnom centre na Pribinovej ulici ku krádeži peňaženky s dokladmi z kabelky jednej z návštevníčok centra. Doposiaľ neznámy páchateľ spôsobil žene škodu za niekoľko stoviek eur. Polícia teraz prosí verejnosť o pomoc pri pátraní ženy na fotke, pretože by mohla vyšetrovanie uľahčiť.

V piatok 22. júna zatiaľ neznámy páchateľ ukradol v nákupnom centre žene z kabelky peňaženku. V nej mala nielen doklady ale aj hotovosť 500 eur. Tu sa ale konanie páchateľa rozhodne neskončilo. S platobnou kartou totiž uskutočnil 3 neoprávnené výbery hotovosti vo výške 200 eur. 

Okrem ukradnutých dokladov, hotovosti 500 eur, spôsobil výberom s kartou škodu 600 eur. Na fotke z bezpečnostných kamier je zachytená žena, ktorá by v prípade mohla pomôcť. Polícia sa preto rozhodla požiadať verejnosť o pomoc pri pátraní po tejto žene.

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť ženu na fotografii, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Pozrite si archívnu reportáž o stratenom slovenskom horolezcovi na Mont Blancu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy