Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž napadol taxikára pred očami dieťaťa
Zdielať na

Muž napadol taxikára pred očami dieťaťa

KOMÁRNO / Muž si objednal taxík do blízkej dediny, kde sa chcel odviezť so ženu a dieťaťom. Napriek popoludňajšej špičke v posledný pracovný deň prišiel taxík podľa záznamov do 10 minút. Podguráženému pasažierovi ale čakanie naň pripadalo večnosť, agresivitu si tak vybil na nevinnom taxikárovi.

Trpezlivosť taxikára, ktorého si v Komárne objednal podgurážený muž skončila na autobusovej zastávke. Taxikár vysvetlil, že naň čakali len 10 minút, no 36- ročnému Robertovi to zrejme pripadalo večnosť. Napriek tomu, že ho žena upokojovala, aby prestal, lebo ich taxikár vysadí neustále zvyšoval hlas, aj frekvenciu nadávok. Nebrzdilo ho ani to, že v aute sedelo dieťa. "Videl som, že je stále agresívnejší, tak som kvôli mojej bezpečnosti odparkoval vedľa cesty auto a slušne som ho požiadal, aby opustil vozidlo. On potom vyskočil, zabuchol dvere obehol auto, otvoril dvere na mojej strane a začal ma búchať," povedal taxikár. 

Taxikár stihol do vysielačky oznámiť kde je, a že bol napadnutý pasažierom. Kým stihli prísť kolegovia a policajti, Róbert ho tak sotil, že spadol na zem a na chvíľu stratil vedomie. Napadnutý taxikár skončil v nemocnici s otrasom mozgu. Muž, ktorý na taxikára zaútočil skončil na policajnej stanici. Vypočuť ho mohli až neskôr, keďže v dychu mal takmer dve promile alkoholu. 

"Polícia začala trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu ublíženia na zdraví," uviedla hovorkyňa polície v Nitre Božena Bruchterová. "Ak je človek opitý vždy je to ťažké. Odmietnuť môžeme. no musíme byť opatrní," skonštatoval kolega napadnutého taxikára. 

Pozrite si archívnu reportáž o mladíkovi podozrivom z podpaľačstva: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy