Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladý opitý vodič čelne narazil do druhého auta. Jeho vodiča museli operovať v nemocnici
Zdielať na

Mladý opitý vodič čelne narazil do druhého auta. Jeho vodiča museli operovať v nemocnici

PRIEVIDZA / V obci Opatovce nad Nitrou v prievidzskom okrese sa postaral o rozruch mladý vodič, ktorý nezvládol riadenie a v zákrute prešiel do protismeru. Čelne sa zrazil s prichádzajúcim autom. Len čo vystúpil bolo jasné, že pil. Policajti mu v dychu namerali jeden a pol promile alkoholu. Po náraze sa mu takmer nič nestalo. Druhý vodič ale skončil v nemocnici a museli ho operovať.

Pri hlavnej ceste v Opatovciach nad Nitrou v prievidzskom okrese sa stala v nedeľu v nočných hodinách nehoda. Vodič audi prešiel v zákrute do protismeru.

"Nezvládol zákrutu, čelne sa zrazil s ďalším autom. Nebola žiadna brzdná dráha, plynulo vyletel. Boh vie či aj vedel, že je tu zákruta," uviedol pre TV JOJ Peter Rybanský z odťahovej služba, ktorá na mieste nehody zasahovala.

Len čo mladý vodič, ktorý podľa doterajších zistení nehodu spôsobil vyšiel z auta, všetkým bolo jasné, že triezvy nie je.

"U vodiča fordu bola dychová skúška negatívna. Dvadsaťročnému vodičovi policajti namerali 1,48 promile alkoholu," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ľudia ktorí vybehli z okolitých domov začali ratovať vodiča druhého havarovaného auta. Ten bol v aute zakliesnený. "K nehode sme vyslali záchranárov, ktorí na mieste ošetrili dvoch mužov. Jedného so stredne ťažkým poranením odviezli do nemocnice v Bojniciach. Druhý utrpel povrchové poranenie a bol ošetrený na mieste," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

V nemocnici tak skončil nevinný vodič. Toho museli operovať. Mladý vodič strávil noc na polícii. Muži zákona by ho mali obviniť z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a pravdepodobne aj z ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy