Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Anonym nahlásil bombu na krajskom súde. Prerušené boli aj pojednávania
Zdielať na

Anonym nahlásil bombu na krajskom súde. Prerušené boli aj pojednávania

BRATISLAVA / Odvolacie konanie v prípade fekálnych útokov bolo naposledy odročené pre neprítomnosť sudkyne. V stredu pojednávanie prekazila ohlásená bomba na Krajskom súde. Budovu tak obžalovaný musel opustiť.

V stredu pred 10:00 hodinou vyrazila polícia do Justičného paláca v Bratislave, v ktorom sídli aj krajský súd. Potom ako anonym nahlásil, že v budove sa nachádza bomba, všetkých zamestnancov evakuovali. Tí čakali za páskou, kým polícia informáciu nepreverí. 

Prerušené museli byť okamžite aj všetky prebiehajúce pojednávania. Obžalovaný Martin macko prišiel k budove súdu v dobe, kedy prebiehala evakuácia, dnu sa tak ani nedostal. "Ja by som nerád spájal túto hrozbu s našim prípadom, ale hovorili, že by to ešte dnes malo pokračovať, tak uvidíme," vraví otec obžalovaného, Pavel Macko.

Správu budeme aktualizovať. Viac sa dozviete v KRIMI o 19:00. 

V minulosti viackrát polícia preverovala správy o prítomností výbušniny na súdoch, v ani jednom prípade sa ale správa nepotvrdila. Dokopy šlo za posledné obdobie o osem poplašných oznamov. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy