Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dôchodca po brutálnej bitke takmer zomrel. Zaútočili na neho 4 synovci
Zdielať na

Dôchodca po brutálnej bitke takmer zomrel. Zaútočili na neho 4 synovci

SNINA / Obrátili sa na nás príbuzní muža zo Sniny, ktorí tvrdia, že pri brutálnej bitke takmer prišiel o život. Podľa nich na dôchodcu bezdôvodne zaútočili štyria mladíci. Keď to videla dcéra, aj s manželom otca chránili vlastným telom. Paradoxom je, že išlo o strýka, ktorého takmer na smrť dobili jeho vlastní synovci. Muža museli záchranári previezť do sninskej nemocnice.

Otca chránili vlastnými telami, no útočníci boli v presile. "Švagor naňho ľahol, tá mladšia sestra tiež, a otca bránili aby ho nebili," povedala dcéra.   Príbuzní dôchodcu tvrdia, že na muža mali zaútočiť štyria mladíci."Naraz sa rozbehli, najprv jeden, potom všetci štyria, začali do neho kopať, to kopali do neho kopačky," opísala útok manželka napadnutého. 

Manželka zbitého muža tvrdí, že bol celý zakrvavený. Na mieste museli zasahovať aj záchranári. "So žiadosťou o pomoc pre údajne napadnutého muža nás kontaktovala na linke 155 polícia.Záchranári na mieste ošetrili zraneného muža a previezli ho do sninskej nemocnice," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová. Po silných úderoch do hlavy muž utrpel otras mozgu. 

Hoci sú útočníci synovcami zbitého muža, príbuzní hovoria, že musia dostať trest. Všetko preto oznámili na polícii. "Polícia v danej veci prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu výtržníctva a trestného činu ublíženia na zdraví. Momentálne sú vykonávané úkony v predprípravnom konaní," povedala hovorca polície Daniel Džobanik.  

Pozrite si archívnu reportáž o nešťastnom turistickom výlete: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy