Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Policajti naháňali mladíka s otvoreným kufrom. Po zastavení ich čakal šok
Zdielať na

VIDEO: Policajti naháňali mladíka s otvoreným kufrom. Po zastavení ich čakal šok

PRAHA / Policajtov zamestnali cestní piráti. Jedného vodiča prenasledovali viac ako 5 minút. Ani nevedel, že na seba mužov zákona sám upozornil. Mal totiž otvorený kufor auta.

To posledné o čo stál, bola pozornosť policajtov. Muž totiž jazdil v kradnutom aute a bez vodičáku. Ešte pred samotnou jazdou si dokonca vzal aj pervitín. Ak by si zachoval normálne správanie, polícia by si ho v aute nevšimla. Muž ale urobil chybu a jazdil s otvoreným kufrom.  Neustále sa mu otváral a zatváral, a práve toto si všimla policajná hliadka. "Chceli muža zastaviť a skontrolovať. Upozorniť ho na otvorený kufor," uviedol hovorca pražskej polície Tomáš Hulan.

Mladík ale bol iného názoru a tak šliapol na plyn. Policajnej hliadke začal unikať, prechádzal jednosmerkami, červenou na semafore. Jeho rýchlosť bola pritom viac ako 100 km/h. Policajtov týmto štýlom povodil po okraji Prahy, no tí stihli zaalarmovať svojich kolegov. Šialená jazda tak o pár minút skončila pre muža v ulici jednosmerky. Po zastavení vytiahli policajti na muža zbraň a ten sa nakoniec priznal.  "Priznal sa, že bral drogu. U mladíka sa tiež našlo náradie pre ďalšiu trestnú činnosť ako páčidlo," dodal hovorca polície. 

Pozrite si archívnu reportáž o divokej naháňačke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy