Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na hladine rieky Bebrava našli mŕtve telo. Polícia totožnosť utopeného muža zatiaľ nepozná
Zdielať na

Na hladine rieky Bebrava našli mŕtve telo. Polícia totožnosť utopeného muža zatiaľ nepozná

NADLICE / Policajti z Partizánskeho vyšetrujú smrť dosiaľ neznámeho muža. Jeho telo vyplavila na hladinu rieka Bebrava v obci Nadlice. Muža po vytiahnutí na breh nebolo možné identifikovať, no miestni ľudia tušia o koho ide.

Utopené telo plávajúce na hladine si všimla 19-ročná dievčina, ktorá prechádzala po hrádzi rieky Bebrava. Desivý nález ihneď nahlásila polícii. Podľa slov obyvateľa obce Nadlice si najskôr mysleli, že ide o vrece. Neskôr ale zistili, že sa mýlia. 

Utopeného muža vytiahli na breh hasiči z Partizánskeho. Podľa svedkov bolo už telo v štádiu rozkladu a vo vode tak muselo byt minimálne niekoľko dní. Nebohý muž bol oblečény, no nemal pri sebe žiadne doklady. Nikto tak nevedel s určitosťou povedať o koho ide, a čo sa mu stalo. "Ak už tam bol minimálne týždeň, tak už ťažko podľa tváre," povedal obyvateľ obce. "Totožnosť utopeného zatiaľ nie je známa. Teraz bola nariadená súdno-znalecká pitva," uviedol hovorca polície v Trenčíne Pavol Kudlička. 

Podľa miestnych obyvateľov, ktorí sa zhromaždili na stavidlách by utopeným mohol byť muž z vedľajšej obce Chynorany. Často ho stretávali práve pri tejto rieke. "Zrejme padol do rieky, najväčšia pravdepodobnosť, že išiel lebo on býval vzadu kedysi, a že zrejme sa išiel umyť a čľup," povedal jeden z obyvateľov.  "Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie," pokračoval hovorca Kudlička. 

To či je utopeným mužom skutočne 48- ročný Adrián z Chynorian ukážu až testy DNA. Vyšetrovateľ začal vo veci už trestné stíhanie vo veci usmrtenia. 

Pozrite si reportáž o utopenom mužovi v jazere v Ivanke pri Dunaji: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy