Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rodina pestovala v dome marihuanu. Žili v ňom aj malé deti
Zdielať na

Rodina pestovala v dome marihuanu. Žili v ňom aj malé deti

ČIERNY BALOG / Rozsiahla razia na Horehroní. Dnes skoro ráno vtrhli policajti do viacerých objektov v Čiernom Balogu. Hľadali drogy. Kompletne vybavené laboratórium na pestovanie marihuany, kvetináče so zelenou rastlinou našli v rodinnom dome. Zarážajúce je, že v ňom žila mladá rodinka s deťmi.

Poschodový dom ukrýval za svojimi múrmi veľké množstvá vysokých rastlín v črepníkoch. V izbách boli akési uzavreté stany, v ktorých pestovali marihuanu. Kriminalisti tam našli napríklad aj lampy či ventilátory, aj kompletné zariadenie na pestovanie drog.

Zelené ale aj sušené rastliny našli policajti doslova po celom dome, vo viacerých izbách ale aj na chodbe či povale. Zarážajúce je, že toto všetko bolo v dome mladej rodiny s malými deťmi.

​Obyvateľov domu kriminalisti zadržali a čakajú ich výsluchy. Podľa miestnych tam bývali necelé tri roky, dom mali pravdepodobne prenajatý. Veľa však o nich povedať nevedeli, pôsobili vraj nenápadne. "V tomto prípade má polícia zatiaľ jednu podozrivú osobu, no nevylučujeme, že sa podieľalo viacero osôb," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy