Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tehotná predavačka odišla z práce zakrvavená. Zbila ju zákazníčka
Zdielať na

Tehotná predavačka odišla z práce zakrvavená. Zbila ju zákazníčka

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Aj práca predajcu v nákupom centre vie byť poriadne nebezpečná. Svoje o tom vie žena zo Spiša, ktorá z predajne odišla zakrvavená a v sprievode záchranárov. Zaútočilo na ňu mladé dievča, ktoré rozdávalo tvrdé kopance.

Bitka sa odohrala priamo v predajni, pred zrakmi zákazníkov a okoloidúcich. Zamestnankyňa mladú osadníčku upozornila na neprístojné správanie. Hlasnou hudbou a tancom totiž obťažovala zákazníkov. "Prišla ich predavačka upozorniť, aby sa nehrala na služobných telefónoch, ktoré sú vystavené. Obyvateľka osady ju stiahla za vlasy, povedala, že čo jej to hovorí. Keď bola na zemi, začala ju kopať do tváre," opísal udalosť Štefan, svedok incidentu.

Žena je pritom vo vyššom štádiu tehotenstva. Rozzúrené dievča odťahovali aj jej kamaráti a zamestnanci. Pri tom ešte stihla ženu raz kopnúť. Zabrať dostali aj vlasy zamestnankyne, ktoré útočníčka vytrhla "Ja osobne som ešte toľko vlasov nevidel ani v kaderníctve na zemi. Podľa mňa má určite vytrhnutú plešinku. Ona mala niekoľko škrabancov na tej tvári aj celá bola taká dochrámaná," dodal Štefan. Zamestnankyňu zobrali záchranári z práce rovno do nemocnice. Po vyšetreniach ju prepustili domov.

Napadnutá žena potvrdila, že očakávané dieťa bitka nezasiahla. Okrem škrabancov a podliatin utrpela aj traumu. Agresorke sa z nákupného centra podarilo ujsť. Policajti po nej pátrajú. "Polícia v Spišskej Novej Vsi udalosť preveruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva. V súčasnej dobe prebiehajú ďalšie potrebné úkony smerujúce k náležitému objasneniu skutkového stavu danej veci, preto v tejto chvíli nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uviedla Lenka Ivanová, hovovrkyňa KR PZ Košice.

"Táto nepríjemnosť nás zranila a rozhorčila zároveň. Veľmi nás mrzí, čo sa stalo našej kolegyni, ktorej prajeme skoré uzdravenie. Prípad sme postúpili orgánom činným v trestnom konaní," uviedol vo svojom stanovisku zamestnávateľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy