Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vážna dopravná nehoda pri Lipanoch. O život prišli dvaja ľudia
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda pri Lipanoch. O život prišli dvaja ľudia

LIPANY / Nočná nehoda pri Lipanoch (okres Sabinov) si vyžiadala životy dvoch mladých ľudí. V aute sedeli štyria, na zákrute ale dostal vodič šmyk. Nasledoval náraz do stromu.

K incidentu došlo okolo 23:30 v noci po ceste v smere od obce Kamenica na Lipany osobné auto Honda Civic, v ktorom sa viezli štyria mladí muži. "Po prejazde dvojitej zákruty v blízkosti cintorína sa vozidlo dostalo do šmyku, zišlo mimo cestu vpravo v smere jazdy, prevrátilo sa a narazilo do stromu. Odtiaľ bolo odrazené naspäť na cestu, kde zostalo stáť," opisuje okolnosti nehody polícia. 

Pri dopravnej nehode zomreli dvaja členovia posádky vo veku 25 a 29 rokov. Ďalší dvaja, 20-ročný majiteľ auta a 26-ročný muž, utrpeli ťažké zranenia s ktorými boli hospitalizovaní v prešovskej nemocnici. Hmotné škody boli doposiaľ presne vyčíslené neboli. Jeden z tých, ktorí nehodu neprežili pracuje v zahraničí a domov sa vybral iba na dovolenku. Polícia na mieste zaistila viaceré stopy ako aj samotné auto.

Polícia na mieste zaistila viaceré stopy ako aj samotné vozidlo. "Presné okolnosti a príčiny dopravnej nehody vyšetruje vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Prešove, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví," informuje polícia. Nie je zatiaľ známe, kto vozidlo šoféroval.

Pozrite si reportáž o nehode dvoch motoriek, ku ktorej došlo v utorok v okrese Sobrance: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy