Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zrážka dvoch motoriek si vyžiadala vážne zranenia. Vozidlá odhodilo desiatky metrov
Zdielať na

Zrážka dvoch motoriek si vyžiadala vážne zranenia. Vozidlá odhodilo desiatky metrov

CHOŇKOVCE / Traja ľudia sa zranili pri zrážke dvoch motocyklov v Sobraneckom okrese. Podľa polície 32-ročný motorkár predbiehal vozidlo idúce pred ním a zrazil sa s protiidúcim vodičom. Po silnej zrážke vozidlá od seba odhodilo do vzdialenosti desiatok metrov. Všetci účastníci nehody utrpeli vážne zranenia. Spolujazdkyni z motocykla priletel na pomoc aj záchranársky vrtuľník.

Vážna nehoda sa stala na rovnej ceste medzi obcami Choňkovce a Podhoroď. Došlo tam k čelnej zrážke dvoch motocyklov. "Podľa doterajších zistení 32-ročný Michalovčan na rovnom úseku cesty predbiehal pred ním idúce nákladné motorové vozidlo, pričom sa po prejdení do protismernej časti vozovky zrazil s protiidúcim motocyklom, ktorý viedol 34-ročný muž z okresu Humenné," informuje policajná hovorkyňa, Lenka Ivanová. Ten sa na motorke viezol aj so svojou manželkou. Zrážke nemal ani najmenšiu šancu zabrániť.

Obe motorky po silnej zrážke od seba odhodilo až napokon skončili mimo cesty. Vážne zranených účastníkov nehody prišli ratovať všetky záchranné zložky. "Pri zásahu sme zranené osoby zastabilizovali, poskytli sme im predlekársku prvú pomoc a pomáhali sme lekárom pri nakladaní do vozidiel," uviedol veliteľ zásahu Ľubomír Korpa. Po 29-ročnú spolujazdkyňu, ktorá utrpela mnohopočetné zlomeniny prišiel aj záchranársky vrtuľník, ktorý ju previezol do nemocnice v Košiciach.

Obaja motocyklisti utrpeli pri nehode vážne zranenia. Horšie je však na tom 32 ročný muž, ktorý je podľa zistení TV JOJ v umelom spánku. Nehodu na mieste zadokumentovali Michalovskí dopravní policajti, ktorí presnú príčinu zrážky vyšetrujú. Účastníkom nehody bola na zistenie požitia alkoholu odobratá krv. Škoda na motocykloch bola vyčíslená na šesť tisíc eur.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Motorkárom do cesty skočila jelenica: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy