Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mladík, ktorý zaparkoval na čerpacej stanici, sa správal podozrivo. Polícia zistila, prečo
Zdielať na

Mladík, ktorý zaparkoval na čerpacej stanici, sa správal podozrivo. Polícia zistila, prečo

KOŠICE / Iba 23-ročný mladík, ktorý v nedeľu večer zaparkoval na jednej z čerpacích staníc v Košiciach, bude mať problémy. Údajne sa správal podozrivo, policajti preto prehľadali jeho auto. Podozrenie sa napokon potvrdilo.

Mladík sa vraj už na čerpacej stanici správal arogantne. Policajti mali podozrenie, že v aute má ukryté drogy. Mužovi preto zabránili v odchode, auto opáskovali a po získaní povolenia na prehliadku vozidla začali SUV prehľadávať. "Včera okolo 18:00 hodiny bola v osobnom motorovom vozidle zaparkovanom pred jednou z čerpacích staníc v Košiciach nájdená strelná zbraň a 4 kusy injekčných striekačiek s neznámou kryštalickou látkou," informuje policajná hovorkyňa, Lenka Ivanová. 

Zbraň spolu so striekačkami s neznámou látkou poslali policajti na expertízne skúmanie. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin nedovoleného ozbrojovania obchodovania so zbraňami a prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," pokračuje Ivanová. 

Dvadsaťtriročného muža policajti okamžite obmedzili na osobnej slobode a skončil v cele. Polícia k prípadu momentálne konkrétnejšie informácie neposkytla.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy