Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Auto skončilo v strome a v priekope. Mladík nehodu neprežil
Zdielať na

Auto skončilo v strome a v priekope. Mladík nehodu neprežil

MNÍŠEK NAD HNILCOM / Auto s pasažiermi po tvrdom náraze do stromu skončilo pod cestou v dvojmetrovej priekope. Na bočný náraz najviac doplatil vodič. Nehoda sa stala v Mníšku pod Hnilcom (okr. Gelnica).

Podľa prvotných informácii trojica mužov išla pripravovať drevo do neďalekého lesa. Kúsok za dedinou však dostali šmyk. Mladý vodič nezvládol zákrutu. Auto sa na ceste otočilo o 180 stupňov a vyletelo mimo cesty. "Nebohý 31-ročný muž nikdy nebol držiteľom vodičského oprávnenia. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," informuje hovorkyňa košických policajtov Lenka Ivanová.

"Po našom príchode už dve osoby boli v opatere RZP. Boli tu dve sanitné vozidlá. A lekár jednej osobe určil exitus, ktorá ostala vo vozidle," opisuje veliteľ zásahu František Saxa. Životom na vrazenie do stromu doplatil mladý vodič z Mníška nad Hnilcom. Ten ani nebol držiteľom vodičáku. Podľa zistení TV JOJ bol žiakom autoškoly. Prečo aj napriek tomu sadol za volant, nevedno. Jeho dvoch spolujazdcov vzali záchranári po ošetrení do Krompašskej a Spišskonovoveskej nemocnice. Jeden z nich sa sťažoval na bolesti v chrbtici.

Koncom mája sa pri Galante stala podobná tragédia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy