Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mladík skončil po nehode zakliesnený v aute. Náraz vytrhol strom aj s koreňmi
Zdielať na

Mladík skončil po nehode zakliesnený v aute. Náraz vytrhol strom aj s koreňmi

JOVSA / Na ceste za obcou Jovsa v okrese Michalovce havaroval v sobotu večer 25-ročný vodič. S autom zišiel z cesty a skončil v priekope. Na mokrej ceste zrejme dostal šmyk a vozidlo už nevedel ovládať. Vo vnútri zostal zakliesnený. Na pomoc mu prišli sobraneckí hasiči.

Mladý vodič zišiel z cesty a narazil do stromu. Na pomoc mu prišli všetky záchranné zložky. Nehoda sa stala na rovnom úseku cesty. Mladík sa podľa informácií TV JOJ vracal z oslavy a namierené mal zrejme domov.

Mladý muž sa v zdemolovanom aute nemohol vôbec hýbať, keďže ho pritlačila strecha. Náraz bol taký silný, že strom, do ktorého narazil vytrhol zo zeme aj s koreňmi. "Dvadsaťpäťročný Michalovčan pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a stavu a povahe vozovky, zišiel na mokrej vozovke s vozidlom z cesty do priekopy, kde narazil do stromu a zostal stáť," povedala policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. 

Gabrielovi pomáhali dostať sa z havarovaného auta nielen všetky záchranné zložky, ale aj náhodní okoloidúci. Mladík bol pri vedomí a komunikoval. "Zakliesnenú osobu sme vybrali vonku, bola poskytnutá predlekárska pomoc a po príchode rýchlej lekárskej pomoci bola naložená a odovzdaná do opatery zdravotníkov. Mala poranenie hlavy, sťažovala sa na bolesti hrudníka a bolesti nôh," uviedol veliteľ zásahu hasičov v Michalovciach Peter Janočko. 

Na mieste nehody sa reportérka TV JOJ dozvedela, že mladík si na oslave údajne aj niečo vypil. Či to tak skutočne bolo, bude známe až po výsledkoch z krvi. "Mladému vodičovi bola odobratá krv na ďalšie vyšetrenia," uviedla Ivanová. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy