Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda pod Prístavným mostom. Autobus MHD skončil mimo cesty
Zdielať na

Nehoda pod Prístavným mostom. Autobus MHD skončil mimo cesty

BRATISLAVA / K zrážke autobusu mestskej hromadnej dopravy a osobnému auto došlo vo štvrtok popoludní, pod Prístavným mostom. Nehoda skomplikovala dopravu, miesto kde k nehode došlo je uzavreté.

Autobus MHD, ktorý viezol cestujúcich sa zrazil s osobným autom značky Volkswagen Golf. K nehode došlo na zjazde z kruhového objazdu pod Prístavným mostom na smer Bajkalská, krátko pred 15.00 hodinou. Osobné auto malo prechádzať objazdom v smere do mestskej časti Petržalka. Na miesto nehody okamžite prišli policajti, hasiči aj niekoľko vozidiel záchrannej zdravotnej služby. Podľa informácií sa pri zrážke zranilo 8 ľudí vrátane detí.

"Štyria boli ošetrení na mieste a štyroch, medzi nimi aj deti, previezli do bratislavských nemocníc," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchrannej služby Alena KrčováVodič autobusu vyviazol bez vážnejších zranení. Autobus číslo 74 pôvodne smeroval na Hlavnú vlakovú stanicu. Hasiči na mieste okamžite skontrolovali či nedošlo k úniku nebezpečných kvapalín. 

Alkohol v krvi nebol zistený ani u jedného vodiča. Nehoda pod Prístavným mostom v Bratislave ochromila celú dopravu. Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania tejto dopravnej nehody je premávka v tomto úseku na nevyhnutne potrebný čas usmerňovaná políciou. V súčasnosti je uzavretý zjazd z Prístavného mosta v smere na Bajkalskú ulicu. Celková škoda spôsobená nehodou bola predbežne vyčíslená na približne 12 tisíc eur. "Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolnosťami, ktoré zrážke predchádzali, sa zaoberá útvar Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave," vyjadril sa hovorca polície Michal Szeiff. 

Polícia príčinu dopravnej nehody vyšetruje.


Pozrite si archívnu reportáž o autobuse, ktorý zrazil chlapca: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy