Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vandal vtrhol do garáže a kompletne zničil auto. Polícia ho ale zadržať nemohla
Zdielať na

Vandal vtrhol do garáže a kompletne zničil auto. Polícia ho ale zadržať nemohla

CONNECTICUT / Vandal z amerického štátu Connecticut zničil žene kompletne interiér auta. Polícia ho ale zadržať nesmela. Jeho viac ako sto kilová váha nebola jediný problém.

"Úplne mi auto zvnútra zdevastoval," vyjadrila sa poškodená Linda Morad. Polícia vandala zatknúť nemohla, pretože nielen, že vážil niekoľko sto kíl ale bol to ešte aj medveď. Zviera sa dostalo do auta cez pokazené dvere. Tie sa za ním vzápätí zabuchli a zviera sa nevedelo dostať von.

"Neviem, kto bol viac vystrašený, či medveď, alebo ja," pokračovala majiteľka. Podľa jej slov počuli z garáže hluk, a tak hneď zavolali policajtov. Tí však netušili, ako s rozzúreným zvieraťom zaobchádzať, konali preto skôr intuitívne. Otvorili mu dvere a rýchlo sa utekali schovať do bezpečia. "Urobili hrdinský skutok," ocenila správanie policajtov Morad. Podľa majiteľky zničeného auta musel byť frustrovaný najmä po tom, čo v aute nenašiel žiadne jedlo. Zvyšky boli totiž v odpadkovom vreci, ktoré ležalo neďaleko, k nemu sa už ale nedostal. 

Pozrite si archívnu reportáž o mužovi, ktorého napadli viaceré zvieratá: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy