Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia pátra po 17-ročnom Tiborovi. Stratil sa na pivnom festivale
Zdielať na

Polícia pátra po 17-ročnom Tiborovi. Stratil sa na pivnom festivale

ORAVA / Od nedeľňajšieho večera pátrajú desiatky policajtov po nezvestnom 17-ročnom Tiborovi Urbanovi z oravskej obce Zákamenné. Mladík sa stratil pri návšteve pivného festivalu v Námestove.

Tibor sa spolu s kamarátmi bavil na akcii, ktorá bola hneď vedľa Oravskej priehrady, domov sa však nevrátil. Najprv sa so svojou partiou dohodol, že z akcie v Námestove sa autom vrátia spolu. Ešte o pol druhej ho videli tancovať s dievčaťom. A pred treťou hodinou nadránom, keď s ním telefonovali, už len povedal, že ide domov. Odvtedy je jeho mobil nedostupný.

"Na vode boli tri člny a potápači prehľadávajú Oravskú priehradu," vraví Vladimír Mrekaj, veliteľ Oravského záchranného systému.  Záchranári pracujú aj s verziou, že sa Tibor vybral do svojej rodnej dediny peši. Dobrovoľníci teda prehľadávajú aj široké okolie.

Pátranie v tomto prípade naozaj nie je jednoduché. Ľudia, ktorí sa ho snažia nájsť, by uvítali, kedy sa prihlásil niekto, kto Tibora v kritickom čase aspoň zazrel. Akékoľvek informácie o mladíkovi hláste na klapke 158 alebo na najbližšej policajnej stanici. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy