Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pobili sa v centre Bratislavy, policajti ich už obvinili
Zdielať na

Pobili sa v centre Bratislavy, policajti ich už obvinili

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Surová bitka sa začiatkom roka odohrala v centre Bratislavy. Podľa našich zistení sa pobili zlodej peňaženky a jej majiteľ. Celý incident zachytil svedok na video. Aj vďaka tomuto dôkazu policajti nakoniec obvinili mužov.

Ku konfliktu došlo, keď sa 27-ročný muž pokúsil o dva roky staršiemu mužovi ukradnúť peňaženku. Ten si to nielen že všimol, ale rozhodol sa páchateľa zadržať a ešte si to s ním aj vlastnoručne vybaviť. Podozrivý sa po niekoľkých fackách strkaní ocitol na zemi, kde ešte dostal pár kopancov a to priamo do hlavy. Situácia sa upokojila až po príchode policajnej hliadky.

Obaja aktéri bitky nakoniec skončili na policajnom oddelení. Mladšieho z nich policajti obvinili z krádeže. Policajti sa ale zaujímali od začiatku tiež o staršieho z dvojice. Aj kvôli surovému kopancu do hlavy nakoniec skončil obvinený aj on. "Obvineniu z prečinu výtržníctva už čelí aj druhý účastník Vami uvedeného prípadu, 28-ročný muž (T.B.) z okresu Rožňava," potvrdila nám Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 28-ročnému mužovi, ktorý až prehnane bránil svoj majetok, v prípade dokázania viny hrozí až trojročný pobyt za mrežami

​Drzosť niektorých zlodejov nepozná hraníc:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy