Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Na R1 havaroval 26-ročný motorkár. Celú nehodu natočila kamera
Zdielať na

Na R1 havaroval 26-ročný motorkár. Celú nehodu natočila kamera

ŽIAR NAD HRONOM / Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v nedeľu večer na R1 pred Žiarom nad Hronom. Na ceste plnej áut havaroval motorkár. Po tvrdom páde na vozovku mal šťastie, že sa mu stihli vyhnúť ďalšie okoloidúce vozidlá. Celý priebeh nehody zachytila kamera v jednom z áut.

K nehode došlo na rušnom ťahu rýchlostnej cesty R1 na úrovni Trnavej Hory. Celý priebeh nehody 26-ročného motorkára zachytila kamera umiestnená na čelnom skle auta, ktoré išlo tesne za ním. Posádka videla, ako mladý muž naráža do stredových zvodidiel a padá na zem. 

Motorkár mal obrovské šťastie, že ho po páde z motorky nezachytilo žiadne prechádzajúce vozidlo. Posádka auta, ktorá všetko videla zastavila pri krajnici a mladému mužovi poskytli prvú pomoc. "Vodič sa ľahko zranil, policajti uňho alkohol nezistili," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Záchranári 26-ročného muža previezli na ošetrenie do nemocnice vo Zvolene. Podľa polície sa pod nehodu podpísala nepozornosť. Nehoda sa stala v čase, keď sa mnoho ľudí vracalo po víkende domov, miesto kolízie nebolo kadiaľ obísť a vytvorila sa tam až trojkilometrová kolóna. Vodiči sa tak museli vyzbrojiť poriadnou dávkou trpezlivosti.

Pozrite si reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy