Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Iba začiatkom roka mu vrátili vodičák, opäť oň príde. Šoféroval opitý a ešte bol aj vulgárny
Zdielať na

Iba začiatkom roka mu vrátili vodičák, opäť oň príde. Šoféroval opitý a ešte bol aj vulgárny

KOJŠOV / Mladý Kojšovčan trávil čas pri poháriku a neostalo iba pri jednom. Napriek tomu neodmietol žiadosť o pomoc od blízkeho, aby ho odviezol domov. Marcel tak sadol za volant a má veľký problém.

Čierny Renault akurát vycúval z brány, keď po ulici išiel Marcel na Felícií. Tieto dve autá sa ťukli. No výsledkom bola závažnejšia nehoda. Klasická škodová udalosť nabrala na obrátkach až po príchode gelnických policajtov. Tí dali obom vodičom fúkať. "U vodiča Škody Felícia bola dychová skúška pozitívna. V dychu mu namerali v prepočte 2, 69 promile. Poverený príslušník policajného zboru vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok," potvrdila Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Kojšovčan chcel auto na ceste obísť, to sa mu nepodarilo. Výsledkom je zničený predný nárazník na Felícií a poškriabaný blatník na Renaulte. Bez zranení. Či mu neprekáža, že šoféroval opitý, sme sa nedozvedeli. "Iďte do pi*i, bo ma naj***te dnes, vás maria skare," rozčuľoval sa Marcel. Na otázku, prečo opäť po 2 rokoch pil, neodpovedal.

S Kojšovčanom Marcelom sme sa stretli už pred dvoma rokmi. Vtedy taktiež havaroval na Felícií a rovnako pod vplyvom alkoholu. Pred Kojšovom vyvrátil auto na bok. Z nehody sa dostal bez zranení. Vtedy mu vraj do cesty vbehla mačka a vošiel do priekopy. Zákaz činnosti mu tak skončil iba začiatkom toho roka. Kým v roku 2016 po nehode za sebou ochotne poupratoval, v sobotu bol agresívnejší. "Gavlák, iď het odtiaľ, bo si na brehu. A ťa Maria skare." "Nedávno vám skončil zákaz činnosti," pýtali sme sa. "Veď buď ticho, čo tu je*eš, ha? Teraz!," kričal vodič Marcel rozhnevane.

Teraz záleží už len na sudcovi, aký trest dá tomuto nepoučiteľnému Kojšovčanovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy