Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia na festivale. Daniel vyliezol na konštrukciu pódia, tam ho zasiahla elektrina
Zdielať na

Tragédia na festivale. Daniel vyliezol na konštrukciu pódia, tam ho zasiahla elektrina

BRAZÍLIA / Obrovským nešťastím sa skončila zábava na hudobnom festivale pre 32-ročného Daniela, ktorý sa rozhodol pre šialený kúsok. Fanúšik vyliezol na konštrukciu pódia, kde ho priamo pred zrakmi návštevníkov zasiahol elektrický prúd.

Incident sa stal počas vystúpenia v brazílskom mestečku Natuba. Danielovi Guedesovi sa, zatiaľ nevedno ako, podarilo dostať na železnú konštrukciu, ktorá bola postavená okolo celého pódia. Nemal tam ale čo robiť. Fanúšik bol podľa očitých svedkov bosý a opitý a začal sa prechádzať po hornom ráme konštrukcie ktorý je umiestnený priamo nad pódiom.

​Muža si všimla aj kapela, ktorá v tom momente prestala hrať a vyzvala ho, aby zliezol: "Poď dole, chlape. Hlavne buď opatrný," prehovoril k nemu spevák Raniery Gomes. Daniel to podľa videa, ktoré celý incident zachytilo, nemal v pláne a ešte si z celej situácie uťahoval a predstieral, že padá dole. Lenže práve to sa mu následne stalo osudným.

Daniel sa zdvihol a zjavne chcel niekam preliezť, keď sa chrbátom dotkol elektrických káblov. Nasledovala explózia, miesto, kde muž stál, zahalila ohnivá žiara a ním prešiel elektrický výboj, ktorý ho zabil. Všetko sa stalo priamo pred očami divákov, ktorí od strachu v panike zdesene kričali. Telo muža zostalo uväznené na konštrukcii, vytiahnuť ho musela prísť polícia. Festival po tragédii zrušili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy