Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Po vážnej nehode skončilo auto na streche. Vodič navyše nebol triezvy
Zdielať na

Po vážnej nehode skončilo auto na streche. Vodič navyše nebol triezvy

KOŠICE / Všetky záchranné zložky v utorok podvečer vyrážali k vážnej nehode, ktorá sa stala v Košiciach na ceste na Dolnom Bankove. Vodič v miernej zákrute nezvládol riadenie a s autom skončil na streche. Poliak aj so svojou priateľkou našťastie vyšli zo zdemolovaného auta po svojich.

Vodič zrejme išiel prirýchlo a nezvládol riadenie. Navyše sa ukázalo, že sa pred jazdou posilnil alkoholom. Podľa svedkov nehody išiel Poliak rýchlo, na ceste dokonca narazil do spätného zrkadla iného auta, nad vozidlom stratil kontrolu, vyšiel do protisvahu a jeho auto sa prevrátilo na strechu. 

Keď na miesto dorazili hasiči, vodič a jeho spolujazdkyňa už boli mimo vozidla. Pri dychovej skúške sa ukázalo, že vodič nebol triezvy. Muž nafúkal viac ako dve promile.

Záchranári oboch previezli do nemocnice na ďalšie ošetrenie, vodič utrpel ľahké zranenia, spolujazdkyňa sa zranila ťažko. Kým hasiči prevrátili auto späť na kolesá a odstránili následky nehody, cestu úplne uzavreli. Vodič skončil v policajnej cele. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje.

V stredu sa na bratislavskom obchvate zrazili tri autá. Pozrite si reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy