Skoro jasno
17°
Bratislava
Brutálna bitka na pohraničí. Polícia nechce nič prezradiť
Zdielať na

Brutálna bitka na pohraničí. Polícia nechce nič prezradiť

UBĽA / V blízkosti našej východnej hranice sa v pondelok nadránom odohral krvavý incident medzi mužmi, ktorí podľa svedkov hovorili po ukrajinsky. Na hlavnej ceste v obci Ubľa sa údajne odohrala brutálna bitka. Na mieste bolo ešte aj napoludnie množstvo policajtov a kriminalistov, ktorí zaisťovali stopy. Na prípad je uvalené informačné embargo. Podľa polície bude možné bližšie informácie zverejniť až o niekoľko dní.

Hlavná cesta v obci Ubľa. Policajti viac ako 10 hodín strážili dve podozrivé vozidlá. Na jednom z nich bolo rozbité okno na bočných dverách a na zemi bola krv. "Rachot taký bol, že o pol tretej sme sa s manželkou zobudili na to. Takže sme pozerali na to, ako na divadlo," hovorí svedok incidentu. Dve podozrivé vozidlá v obci Ubľa strážia policajti už niekoľko hodín. Mali ich tu odparkovať dvaja muži, ktorí podľa slov svedkov začali na seba najprv kričať v ukrajinskom jazyku. Neskôr sa mala medzi nimi strhnúť krvavá potýčka.

"Jeden plakal a na zemi boli, kopal do neho. Na zemi ešte aj teraz krv je," hovorí svedok. Na miesto okamžite dorazilo množstvo policajtov. Na jednom z áut je rozbité aj okno na bočných dverách. Počas nakrúcania priviezli policajti na miesto incidentu aj muža, ktorý má z nočnou bitkou zrejme niečo spoločné. Po celý čas kriminalisti zaisťovali stopy.

Obyvatelia obce sú presvedčení, že na ulici si vybavovali účty ukrajinskí prevádzači alebo pašeráci. Polícia však k tomuto prípadu zatiaľ žiadne konkrétne informácie poskytnúť nemôže. Čo presne sa v noci odohralo zverejnia podľa ich vyjadrenia najskôr o dva dni.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Krvavá bitka sa ale odohrala v krčme: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy