Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zlodej zaútočil na policajta v civile, následne zbil aj SBS-kára
Zdielať na

Zlodej zaútočil na policajta v civile, následne zbil aj SBS-kára

NITRA / Policajt mimo služby prichytil dvadsaťpäťročného muža ako kradol v obchode. Zlodej ale následne napadol SBS-kára a aj policajta. Muž mal mať pri sebe aj drogy.

Juraj, si v obchode šikovne strčil pod bundu zastrihávač na vlasy, a potom ho ukryl do vaku. Toto si všimol policajt mimo služby, ktorý tam nakupoval a upozornil SBS-kára. Ten sa mladíka pokúsil skontrolovať. "Pracovníka udrel do tváre a pokúsil sa ujsť," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.  

Zlodej, to ale nemal jednoduché. Policajt mu totiž skrížil cestu. Muž si ale myslel, že si bitkou pomôže. Pritom ako útočil, policajtovi v civile dokonca zlomil prst. Aj napriek tomu, ho ale policajt v civile zadržal a po chvíli tam prišla hliadka. Agresívny zlodej sa potom upokojil a ukázalo sa, že má pri sebe zrejme drogy. Policajti zaistili dve injekčné striekačky a bielu kryštalickú látku. Podľa slov hovorkyne, polícia okamžite začala trestné stíhanie. 

Za krádež v obchode sa po obvinený Juraj hneď postavil pred súd a dozvedel sa aj výšku trestu."Odsúdený bol na tri mesiace so stredným stupňom stráženia,"  vyjadril sa v telefonáte hovorca súdu v Nitre Mário Pivarči. Okrem tohto trestu bol muž právoplatne odsúdený aj v minulosti. Do väzenia by tak mal nastúpiť v priebehu mesiaca.  

Pozrite si archívnu reportáž o neúspešnom zlodejovi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy