Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajt skončil v putách. Je podozrivý z drogovej činnosti
Zdielať na

Policajt skončil v putách. Je podozrivý z drogovej činnosti

RIMAVSKÁ SOBOTA / Svojho kolegu zadržali policajti v Rimavskej Sobote. Je podozrivý z drogovej trestnej činnosti. Pri rozsiahlej akcii skončil v putách aj ďalší muž. Tomu prišlo počas razie nevoľno.

Všetko nasvedčuje tomu, že podozrivé osoby mali stretnutie pri záhradkárskej osade Tormáš. Dvaja muži prišli na dvoch autách. Približne o desiatej dopoludnia ich ale obkľúčili kukláči a policajti. "Iba som počul že brzdí auto a potom veľký krik. Tí čo brzdili, tak odtiaľ povyskakovali kukláči," opisuje dramatickú udalosť svedok. 

Na mieste zasahovali aj záchranári. Staršiemu z mužov totiž prišlo počas policajného zákroku nevoľno. Jeho stav si ale prevoz do nemocnice nevyžadoval. S podrobnými prehliadkami obidvoch áut skončili policajti až o niekoľko hodín. Podľa miestnych záhradkárov museli hľadať jedine drogy. 

Razia pokračovala aj priamo v meste. Tam prehľadali dva byty. V jednom z nich by mal bývať jeden z podozrivých mužov. Polícia neobišla ani garáž na okraji mesta. "Dnes sme vykonali viacero prehliadok bytových aj nebytových priestorov," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. Hovorkyňa tiež uviedla, že v tomto prípade ide o podozrenie z drogovej trestnej činnosti. 

Obidvoch mužov zadržali a predviedli na výsluch. Jeden z nich by mal byť podľa zdroja TV JOJ policajtom. "Môžem potvrdiť, že v prípade jedného zo zadržaných mužov ide o príslušníka policajného zboru," uviedla Kováčiková. Ten na miesto prišiel na aute s košickou ŠPZ-kou. Viac informácií vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu polícia neuviedla. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade drogovej trestnej činnosti: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy