Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Predbiehal, pozeral do mobilu a vletel do cesty kamiónu
Zdielať na

Predbiehal, pozeral do mobilu a vletel do cesty kamiónu

USA / Známy youtuber bol účastníkom nehody, po ktorej skončil v nemocnici. K zrážke došlo na rušnej ceste potom, čo mladý muž vysielal živý prenos zo svojej jazdy. Kontrolu nad vozidlom stratil iba na malý moment.

Muž za volantom sa volá David Slavitt. Známy je tým, že rád vysiela naživo na sociálnej sieti. Dokonca aj pri šoférovaní. "Vysielam preto, aby som sa až tak nenudil," priznáva sa youtuber Slavitt.

Minulý týždeň vysielal naživo z Hollywoodu a počas prenosu sa zrejme dostal s niekým do potýčky. Naposledy sa ozval včera, keď šoféroval na rušnej ceste v Kalifornii: "Čo ten chlap robí, prečo sa tak vlečie." David držal v jednej ruke volant a v druhej mobilný telefón, ktorý potom nasmeroval opäť na seba. V tej chvíli však začal predbiehať auto a vletel do cesty nákladiaku, s ktorým sa zrazil. Následky kolízie polícia nezverejnila, no rútiaci sa kamión je vidieť aj na jeho slnečných okuliaroch. "Je potrebné, aby ste mali auto stále pod kontrolou, keď šoférujete a nevenovali sa iným činnostiam," hovorí Siara Luna z diaľničnej polície.

Mladý muž skončil v nemocnici, kde sa podrobil operácii. Polícia tvrdí, že video je varovaním pre vodičov, ktorí sa ani za jazdy nevedia rozlúčiť s mobilom.

Mobil sa podpísal aj pod túto nehodu, pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy