Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Polícia zadržala cudzincov, ktorí v Prahe surovo zbili čašníka. Boli už na letisku
Zdielať na

Polícia zadržala cudzincov, ktorí v Prahe surovo zbili čašníka. Boli už na letisku

PRAHA / V centre Prahy zahraniční turisti napadli čašníka. Po brutálnom útoku skončil v nemocnici s vážnymi poraneniami hlavy. Polícia zverejnila zábery útočníkov z bezpečnostnej kamery. Aj vďaka tomu sa ich podarilo zadržať na letisku. Noc strávili v policajnej cele. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

Skupinu siedmich cudzincov polícia nakoniec zadržala na letisku v Prahe. Ide o mužov z Holandska, ktorí inklinujú k bojovým športom a trénujú pravidelne v posilňovni, pýšia sa tým na sociálnej sieti. Práve boli na ceste domov do Holandska, ani netušili, že je po nich vyhlásené pátranie. 

Pri zadržaní boli veľmi prekvapení. Skupinu si všimla pozorná diváčka, ktorá mužov spoznala zo záberov z bezpečnostnej kamery nad reštauráciou, kde k útoku došlo. Na výsluch polícia musela prizvať prekladateľa, ktorý bude tlmočiť otázky do holandčinyPodľa najnovších informácii dvoch mužov obvinili z ťažkého ublíženia na zdraví, pre tých polícia žiada aj väzbu, ďalších troch obvinili z výtržníctva a dvoch prepustili úplne.

Prvým dvom obvineným mužom hrozí až 10-ročný trest za mrežami v prípade, že im uznajú vinu. Podľa posledných informácii je čašník stále v nemocnici. Podstúpil operáciu hlavy a je stále v bezvedomí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy