Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vodička skončila v strmom zráze, vinníkom bola mačka
Zdielať na

Vodička skončila v strmom zráze, vinníkom bola mačka

TRNAVÁ HORA / Na ceste sa chcela vyhnúť mačke, napokon s autom narazila do zvodidiel, 29-ročná vodička zišla mimo cesty a skončila v hlbokom zráze pár metrov od železničnej trate.

Všetko mala spôsobiť snaha vyhnúť sa na ceste mačke. Podľa toho, čo povedala 29-ročná žena policajtom, malo zviera vybehnúť na vozovku z neďalekého lesa za Trnavou Horou (okres Žiar nad Hronom). Objavilo sa tesne pred autom a mladá žena sa snažila zabrániť zrážke.  "Stiahla vozidlo vpravo a zišlo mimo cestu," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Auto prerazilo zvodidlá a rútilo sa dolu strmým svahom, spomalil ho až náraz do pňa stromu. Napokon zastavilo tesne vedľa železničnej trate. Iba pár metrov ho delilo od koľajníc, keby na nich auto skončilo, museli by prerušiť aj vlakovú dopravu.

Vodičke z auta pomohli okoloidúci. Hoci zrážke s mačkou zabránila, sama si narobila problémy. Poškodila zvodidlá aj auto, ktoré šoférovala. Škody podľa polície presiahli 4000 eur. Vodičke na mieste udelili pokutu 100 eur za nesprávnu jazdu. 

K nehode došlo aj neďaleko Trebišova. S vážnymi zraneniami previezli do nemocnice 17-ročné dievča: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy