Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická smrť 65-ročného muža, jeho telo našli počas rannej kontroly
Zdielať na

Tragická smrť 65-ročného muža, jeho telo našli počas rannej kontroly

Archívna reportáž

MOTYČKY / Hrozivý nález pri Banskej Bystrici. V prítoku priehrady na Motyčkách našli v stredu ráno bezvládne telo 65-ročného Milana. Dôchodcu videli ešte v utorok večer jeho kamaráti. Čo sa v noci stalo, nikto netuší.

Nebolo ešte ani sedem hodín ráno, správca priehrady bol na rannej pochôdzke a robil kontrolu ako každé ráno. Práve on si všimol niečo podozrivé na hladine vody. Až keď prišiel bližšie zistil, že v prítoku leží bezvládne mužské telo. Susedia okamžite v obeti spoznali, že ide o 65-ročného Milana.

Ešte v utorok večer ho domáci videli na Motyčkách. S kamarátmi sedel v miestnej krčme. Domov to ďaleko nemal, no prečo sa tam nedostal a miesto toho skončil vo vode, zatiaľ nevie nikto povedať. Je to pritom asi len 500 metrov od jeho domu k miestu, kde našli jeho telo. Voda má v tomto období asi pol metra, silný prúd tak telo doniesol až k priehrade. "Bezkonfliktný pohodový chlap to bol, sám žil na Štubniach. Nemal problémy s ľuďmi," porozprával jeden zo svedkov, ktorý ho poznal.

Polícia momentálne zisťuje či i to bolo cudzie zavinenie alebo nešťastná náhoda. "Lekár sa na mieste nevedel vyjadriť k príčine smrti, preto bola nariadená pitva," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. Okolnosti, za ktorých prišiel 65 ročný Milan o život budú známe až po policajnom vyšetrovaní. Podľa slov policajnej hovorkyne, polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia.

Pozrite si archívnu reportáž o rybárovi, ktorý vylovil telo muža:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy