Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Osobné auto sa zrazilo s dodávkou, ktorá prevážala peniaze. Nehoda ochromila premávku na východe
Zdielať na

Osobné auto sa zrazilo s dodávkou, ktorá prevážala peniaze. Nehoda ochromila premávku na východe

Archívna reportáž

KOŠICKÉ OLŠANY / V obci neďaleko Košíc sa ráno zrazilo osobné auto s dodávkou bezpečnostnej služby, ktorá prevážala peniaze. Nehoda ochromila dopravu, na hlavnom ťahu do Košíc sa tvorili niekoľkokilometrové kolóny.

K nehode došlo na frekventovanej križovatke a to v čase rannej dopravnej špičky. Vodička osobného auta vychádzala z vedľajšej cesty. Dodávke pravdepodobne nedala prednosť a došlo k zrážke. "Jednalo sa o dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel. Na mieste bola jedna osoba zranená," vyjadril sa veliteľ zásahu z Hasičského záchranného  zboru Daniel Gamrát. 

Zranenú spolujazdkyňu z osobného auta značky Škoda na mieste ošetrili záchranári. Sťažovala sa totiž na bolesť nohy. Následne ju ale previezli na ďalšie vyšetrenia do košickej nemocnice. "Bola pri vedomí, komunikovala, mala ľahké zranenia, bola prevezená do novej nemocnice na CT," dodal Gamrát. Finančnú hotovosť, ktorú prevážala dodávka, po nehode preložili do náhradného vozidla. Dopravu počas dokumentovania nehody riadili policajti. Vodiči sa tak na tomto úseku zdržali desiatky minút. Ako presne k nehode došlo i mieru zavinenia vodičov polícia momentálne vyšetruje.

Pozrite si archívnu reportáž o tragickej nehode v okrese Trnava:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy