Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda: Vodič nákladiaku po náraze do svahu zahynul
Zdielať na

Tragická nehoda: Vodič nákladiaku po náraze do svahu zahynul

Archívne video

KRASŇANY / V noci krátko pred druhou hodinou zomrel pri dopravnej nehode neďaleko obce Krasňany tridsaťštyri ročný Jozef. Aj keď cestu dobre poznal, zrejme nezvládol miernu zákrutu. S autom zišiel z cesty, narazil do svahu a niekoľkokrát sa prevrátil.

Tragicky sa skončila nočná jazda 34-ročného vodiča nákladného auta značky Volkswagen. Žilinský policajný hovorca Radko Moravčík agentúru SITA informoval, "Nehoda sa stala pred pól druhou hodinou ráno na ceste druhej triedy v katastri obce Krasňany v okres Žilina," uviedol pre agentúru SITA hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania viedol vodič z okresu Žilina nákladné vozidlo v smere od Terchovej na Žilinu a pri prejazde miernou ľavotočivou zákrutou prešiel s vozidlom mimo cestu, kde narazil do svahu. Následne sa vozidlo niekoľkokrát prevrátilo. "Pri dopravnej nehode utrpel vodič ťažké zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol," informoval Moravčík. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 5 000 eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody vyšetrujú.

Pozrite si archívne video o vodičovi, ktorý prežil hororový pád:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy