Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Drahomír skončil s ťažkými poraneniami v nemocnici. Obyvatelia hovoria, že spadol z kapoty
Zdielať na

Drahomír skončil s ťažkými poraneniami v nemocnici. Obyvatelia hovoria, že spadol z kapoty

SNINA / S ťažkými zraneniami lebečnej kosti skončil v sninskej nemocnici 19-ročný Drahomír z obce Zboj. Prípad začala vyšetrovať polícia. Miestni obyvatelia tvrdia, že za všetko môže pád z kapoty auta, na ktorej sa podľa nich viezol.

Podľa miestnych obyvateľov sa incident odohral na jednom z parkovísk v Snine. Mladý muž sa tam podľa ich slov viezol na kapote auta. "Že sa viezol na kapote auta, neviem vám povedať nič bližšie," rozprávajú obyvatelia obce Zboja.

"Za doposiaľ nezistených okolností došlo k zraneniu 19- ročného Drahomíra. Išlo o poranenia hlavy a hrudníka s predbežnou dobou liečenia nad 35 dní," informuje hovorkyňa prešovskej polície Jana Migaľová. Medzi domácimi sa však šíri aj verzia, podľa ktorej mal byť mladík obeťou útoku.

"Tak že, vraj ho niekto zbil," dodávajú obyvatelia Zboja. Mladý muž skončil s ťažkými zraneniami v sninskej nemocnici. Jeho stav sa ale krátko na to zhoršil, a tak ho museli transportovať do Košíc.

"Do Sniny ho priviezli do nemocnice, Snina ho dala do Košíc a tam bol operovaný," hovoria obyvatelia. "Pacient bol v UNLP Košice operovaný pre ťažké vnútrolebečné poranenia. Po operácií sa jeho zdravotný stav zlepšil, momentálne je hospitalizovaný na neurochirurgickej klinike, je pri vedomí a jeho stav je v týchto dňoch stabilizovaný," povedala hovorkyňa UNLP Ivana Stašková.

Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie. "Poverený príslušník OO PZ v Snine začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," dodáva Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy