Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obrovské šťastie v nešťastí, vodič prežil hororový pád
Zdielať na

Obrovské šťastie v nešťastí, vodič prežil hororový pád

KALIFORNIA / Neuveriteľné šťastie mal vodič dodávky. Potom ako vyletel z útesu pri San Francisku sa zrútil do mora. Aj napriek silnému podchladeniu sa dostal na skalu, kde ho objavili záchranári.

Vodič dodávky prežil hororový pád. S vozidlom spadol z výšky viac ako 100 metrov a skončil v rozbúrenom oceáne. "Bol podchladený zo studenej vody, ale dokázal sa vyslobodiť a kráčať. Nemal žiadne vážne poranenia. Zdravotníci ho na mieste ošetrili," povedal šéf hasičov David Cosgrave. 

Tridsaťosemročný muž sa sám dostal von z vraku a potom vyliezol na skalu, kde čakal na pomoc. "Veľmi sa nám uľavilo, keď sme videli, že žije," hovorí Cosgrave.

Vodič po celý čas komunikoval a dokonca sám prišiel až k nosidlám. Približne pred rokom došlo na rovnakom mieste k nehode, pri ktorej zahynul 18-ročný mladík. Jeho telo sa nikdy nenašlo. Vodič, ktorý nehodu prežil, môže teraz vďačiť za svoj život svedkovi. "Mal šťastie, po prvé - že tam bol svedok. Po druhé, že neutrpel ťažké zranenia," uviedol 

Polícia vylúčila, že muž jazdil pod vplyvom drog alebo alkoholu aj to, že by išlo o úmyselnú haváriu. Vodiča previezli do nemocnice na pozorovanie.

Luxusné auto z požičovne ďalší vodič doslova utopil v rieke. Problém ale je, že polícia nevie, ktorý vodič. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy