Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sezóna motorkárov sa začína. Jeden z nich skončil po havárii v nemocnici
Zdielať na

Sezóna motorkárov sa začína. Jeden z nich skončil po havárii v nemocnici

BRATISLAVA / Sezóna motorkárov sa pomaly začína a polícia rieši prvé nehody s účasťou motoriek. V stredu pribudla ďalšia. Motorkár po zrážke s autom skončil v bratislavskej nemocnici.

K dopravnej nehode motorkára s osobným autom došlo v stredu v ranných hodinách na Kazanskej ulici v Bratislave. Podľa polície išiel motorkár po Kazanskej v smere do centra mesta. Vodič osobného auta v tom čase odbočoval z Popradskej na Kazanskú. To, či bol na vine motorkár alebo vodič Volkswagenu, zatiaľ nie je známe.

Zraneného motorkára previezli do nemocnice, kde by mal podstúpiť operačný zákrok. Motorkár zostal po nehode zranený a odviezli ho do nemocnice, kde sa podľa našich informácií podrobí operácií nohy. "Záchranári na mieste ošetrili muža s úrazom kolena a previezli ho do ružinovskej nemocnice," povedala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchranárov.

"Dnes ráno bol do univerzitnej nemocnice v Bratislave privezený pacient, ktorý pri dopravnej nehode utrpel zlomeniny pravej dolnej končatiny. Jeho stav je stabilizovaný, no naďalej zostáva hospitalizovaný," vyjadrila sa Eva Kliská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice BA.

Predbežná škoda po dopravnej nehode bola vyčíslená cca na 1000 eur. "Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u oboch vodičov vylúčené," povedala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ BA.

Pozrite si archívnu reportáž o inej nehode motorkára:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy