Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na križovatke v hlavnom meste bolo rušno. Zrazili sa tam štyri autá
Zdielať na

Na križovatke v hlavnom meste bolo rušno. Zrazili sa tam štyri autá

BRATISLAVA / O veľkom šťastí môžu hovoriť chodci a vodiči, ktorí prechádzali mestskou časťou Vrakuňa, v smere do hlavného mesta. Pravdepodobne pre nepozornosť jedného z vodičov sa zrazili štyri autá. Niektoré z nich skončili mimo cesty. Úsek bol niekoľko hodín neprejazdný.

Jedna zranená osoba a na dlhší čas odstavená premávka. To je výsledok dopravnej nehody, ku ktorej došlo na poludnie, na Ráztočnej ulici v Bratislave. Podľa predbežných informácii z miesta nehody, vodič na cisterne sa chcel v poslednej chvíli vyhnúť osobnému autu s prívesom. Následne sa čelne zrazil s dodávkou v protismere a vrazil do druhej, zaparkovanej dodávky. Cesta je frekventovaná, len pár metrov od sídliska. Našťastie v tom čase nešiel nikto v okolí.

K nehode sme okamžite vyslali záchranárov, ktorí na mieste ošetrili muža s otvorenou ranou predkolenia. "Jedná sa o dopravnú nehodu viacerých motorových vozidiel, kde boli dvaja účastníci, ktorým bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc a boli vykonané protipožiarne opatrenia," informuje veliteľ zásahu,Tomáš Pavelka. Presná výška škody a príčiny nehody, polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy