Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mladík utrpel ťažké poranenia. Podľa svedkov sa viezol na kapote auta
Zdielať na

Mladík utrpel ťažké poranenia. Podľa svedkov sa viezol na kapote auta

SNINA / S ťažkými zraneniami lebečnej kosti skončil v sninskej nemocnici 19-ročný Drahomír z obce Zboj. Zostáva však záhadou, ako mladý muž k takémuto vážnemu zraneniu prišiel. Prípad začala vyšetrovať polícia. Miestni obyvatelia tvrdia, že za všetko môže pád z kapoty auta, na ktorej sa podľa nich viezol.

Podľa miestnych obyvateľov sa incident odohral na jednom z parkovísk v Snine. Mladý muž sa tam podľa ich slov viezol na kapote auta. "Za doposiaľ nezistených okolností došlo k zraneniu 19-ročného Drahomíra. Išlo o poranenia hlavy a hrudníka s predbežnou dobou liečenia nad 35 dní," povedala  Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Medzi domácimi sa však šíri aj verzia, podľa ktorej mal byť mladík obeťou útoku. Mladý muž skončil s ťažkými zraneniami v sninskej nemocnici. Jeho stav sa ale krátko na to zhoršil a tak ho museli transportovať do Košíc. "Pacient bol v UNLP Košice operovaný pre ťažké vnútrolebečné poranenia. Po operácií sa jeho zdravotný stav zlepšil, momentálne je hospitalizovaný na neurochirurgickej klinike, je pri vedomí a jeho stav je v týchto dňoch stabilizovaný," vyjadrila sa Ivana Stašková, hovorkyňa UNLP Košice. 

Na to, čo presne sa na parkovisku odohralo, sa chcela reportérka TV JOJ chceli opýtať aj jeho príbuzných. Na adrese, kde býva, však nikoho z rodiny nenašli.

Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie. "Poverený príslušník OO PZ v Snine začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," povedala Jana Migaľová. Jazdu na kapote osobného auta absolvoval aj tento mladík z Jarovníc. Takto sa vozil po hlavnej ceste a partia spolujazdcov sa na tom zjavne dobre bavila. V tomto prípade sa našťastie nik nezranil.

Pozrite si archívne video o podobnom prípade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy