Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pri nehode sa zranili traja mladí ľudia. Náraz do stromu ho vytrhol zo zeme
Zdielať na

Pri nehode sa zranili traja mladí ľudia. Náraz do stromu ho vytrhol zo zeme

VYSOKÁ PRI MORAVE / Vážna dopravná nehoda sa v nedeľu krátko predpoludním stala na ceste medzi Zohorom a Vysokou pri Morave v okrese Malacky. V aute, ktoré skončilo prevrátené na streche sa vážne zranili traja mladí ľudia. Zasahoval aj vrtuľník záchrannej služby.

Záchranné zložky na mieste ratovali troch vážne zranených účastníkov nehody. Pomocou hasičov ich dostali z vraku. Dvadsaťtriročný vodič mal najvážnejšie zranenia a z miesta ho odvážal vrtuľník. Zranení boli aj dvaja spolujazdci. Záchranári ich museli najskôr dlhé minúty stabilizovať a pripraviť na prevoz do nemocnice.

"Muža s poraneným hrudníkom previezli do nemocnice v Malackách. Tretieho účastníka nehody transportovali po ošetrení s úrazom hlavy do nemocnice na Antolskej ulici v Bratislave," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Auto zišlo z cesty narazilo do stromu a skončilo prevrátené na streche v poli. "Prieskumom bolo zistené, že na mieste sa nachádzajú tri zranené osoby, ktorým hasičská jednotka poskytla prvú pomoc," povedal operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Posádka išla autom smerom na Zohor. Po prejazde zákrutou pravdepodobne dostali šmyk. Zišli z cesty a narazili do stromu, ktorý vytrhli zo zeme. Auto sa potom podľa informácii TV JOJ ešte niekoľkokrát prevrátilo.

Pre nehodu bol jeden jazdný pruh uzavretý. Polícia zatiaľ príčinu nehody nepozná.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy