Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Brutálne ho zbil, polial benzínom, zapálil a ušiel. Jeho najbližším sa nepáči priebeh procesu
Zdielať na

Brutálne ho zbil, polial benzínom, zapálil a ušiel. Jeho najbližším sa nepáči priebeh procesu

PRIEVIDZA / V auguste minulého roka v jednej z firiem v Prievidzi vyčíňal zlodej. Vyrušil ho zamestnanec. Toho brutálne zbil, polial benzínom, zapálil a ušiel. Dokonca mu zatarasil únikovú cestu. Reportér TV JOJ Pavol Čertík zistil, že jeho najbližším sa nepáči, ako sa celý prípad vyvíja.

Zamestnanec vyrušil pri krádeži zlodeja. Ten na neho zaútočil násadou na zbíjacie kladivo.  Dobitý mu zostal ležať na zemi. Páchateľ ho polial benzínom, zapálil a potom ušiel. Policajti prípad kvalifikovali ako zločin ublíženia na zdraví v súbehu so zločinom poškodzovania cudzej veci a zločinom krádeže. Syn prepadnutého muža ale tvrdí, že útočník chcel jeho otca zabiť.

Páchateľa síce policajti zadržali, ale pred niekoľkými dňami sa ocitol na slobode. Sudca ho musel pustiť z vyšetrovacej väzby, pretože prokurátorka nedodržala lehotu na podanie obžaloby. "Máme strach celá rodina, keď takýto človek behá po slobode, či to nebude chcieť dokončiť," vraví syn napadnutého muža. Na postup prokurátora chcú podať sťažnosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy