Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pobodaného muža na krku zo Žiliny museli previezť pre vážny stav do Martina
Zdielať na

Pobodaného muža na krku zo Žiliny museli previezť pre vážny stav do Martina

ŽILINA / Dnes napoludnie sme vás ako prví informovali o mužovi, ktorého na urgentnom príjme v žilinskej nemocnici ošetrili s bodnými poraneniami na krku. Noc počas Veľkonočnej nedele tak bola pre kriminalistov a vyšetrovateľov v Žiline náročná. Celú noc totiž zisťovali, kde a ako 25-ročný Marián k takým závažným zraneniam prišiel.

V Žilinskej nemocnici ošetrili muža, ktorý mal bodné zranenia na krku. 25-ročný Marián mal prísť do nemocnice sám, či sa tam priviezol, alebo prišiel pešo zatiaľ nie je jasné. Závažné bodné poranenia mal mať predovšetkým v oblasti krku. "Prijali sme pacienta s viacerými zraneniami, pričom jedno z týchto bodných zranení spôsobilo vážne poranenia dýchacích ciest a preto musel byť pacient transportovaný do nemocnice v Martine," tvrdí Lenka Záteková hovorkyňa FnSP Žilina.

Policajti, vyšetrovatelia, kriminalisti aj kriminalistický technik. Všetci boli v žilinskej nemocnici takmer celú noc až do rána. Zaisťovali stopy a hovorili so zdravotníckym  personálom. Zisťovali ako a kde 25-ročný Marián prišiel k tak závažným zraneniam. Vyšetrovanie je len na začiatku, aj preto polícia zatiaľ informácie k prípadu poskytovať nemôže. "Na prípade polícia intenzívne pracuje. Akékoľvek informácie v tejto chvíli z tohto dôvodu nie je možné poskytnúť. Informácie prinesieme, akonáhle nám to dôkazná situácia dovolí," potvrdila Jana Balogová.

​Prípad dobodaného muža riešili aj policajti v Michalovciach, pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy