Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Partia Angličanov sa zabávala v Bratislave. Vyliezli opití na fontánu, nasledoval tvrdý pád
Zdielať na

Partia Angličanov sa zabávala v Bratislave. Vyliezli opití na fontánu, nasledoval tvrdý pád

BRATISLAVA / Partia turistov z Anglicka sa cez víkend zabávala v hlavnom meste. Po ich nezodpovednom správaní skončil jeden z mladíkov v bezvedomí a ratovať ho museli záchranári. Upozorňujeme, že zábery v reportáži nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Muži sa v podnapitom stave vyšplhali na túto fontánu v centre Bratislavy na Ventúrskej ulici. Fontána je vysoká viac ako tri metre. Všetko sa začalo v noci zo soboty na nedeľu. Partia mladých Angličanov sa v centre mesta bavila. Ich zábava postupne gradovala a jeden po druhom začali liezť na fontánu. Jeden z dvojice sa na vrchole fontány dokonca postaví a rozpaží ruky. Aby toho nebolo málo ich kamaráti ich stále hecujú a pridáva sa k ním aj tretí. "Prosím, nespadni, prosím, nespadni. Och, môj bože, takto ľudia zomierajú," komentoval situáciu jeden zo svedkov.

V danom okamihu asi nikomu ani len nenapadlo, čo bude o pár sekúnd nasledovať. Muži, ktorí sa vyšplhali na fontánu, dokonca svojim priateľom pózujú a nechávajú sa odfotografovať, no potom to príde. Jeden z dvojice stratí rovnováhu a ako padá, zachytí aj svojho kamaráta. Ten zostane po páde priamo na hlavu z niekoľkometrovej výšky nehybne ležať.

"V noci sme prijali oznámenie na čísle 155. Na miesto ihneď prišla záchranná služba. Na mieste sa nachádzal muž s poranením hlavy a bol prevezený do nemocnice v centre mesta," povedala Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov.

Angličana v nemocnici ošetrili a zašili mu ranu na hlave. Mladík bol ešte v tú noc mimo ohrozenia života prepustený z nemocnice. Samotný autor videa, ktoré sa mu podarilo v nočnej Bratislave natočiť, apeluje na ľudí, aby si dávali na seba pozor a zbytočne pod vplyvom alkoholu nehazardovali so svojim zdravím. Dá sa povedať, že 25-ročný Angličan sa druhýkrát narodil.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade vyčíňania Angličanov v Bratislave:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy