Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlodejovi táto lúpež nevyšla. Usvedčil ho dôkaz, ktorý mal na tele
Zdielať na

Zlodejovi táto lúpež nevyšla. Usvedčil ho dôkaz, ktorý mal na tele

LEVICE / Lupič prepadol herňu v maske počítačových hackerov. Incident sa odohral v utorok a polícia už pozná páchateľa.

V levickej herni s nožom v rukách lúpil 22-ročný mladík. Počas prepadu sa pošmykol a spadol na zem. aj napriek tomu, sa mu peniaze ukradnúť podarilo. "Z barového pultu zobral finančnú hotovosť 150 eur a z miesta odišiel," uviedla Božena Bruchterová hovorkyňa KR PZ Nitra.

Polícia po lupičovi, ktorý podnik prepadol, okamžite rozbehla pátranie. Zistili okrem iného aj to, že 9 minút pred prepadom tam bol jeden zákazník. V prvom momente sa polícia domnievala, že pôjde o svedka. Avšak kriminalisti napokon zistili, že sa jedná o lupiča. Podľa informácií z prostredia polície mladík potreboval zaplatiť splátku úveru, ale peniaze nemal. Do podniku sa vybral s 30 eurami a myslel si, že vyhrá v automate. Ale naopak, peniaze prehral. Z toho dôvodu sa vonku prezliekol, dal si na tvár bielu masku a išiel lúpiť. "Vyšetrovateľ z odboru kriminálnej polície obvinil 22-ročného Dávida zo zločinu lúpeže," povedala policajná hovorkyňa. 

Okrem práce kriminalistov, ktorí mladého muža dokázali usvedčiť, lupiča usvedčil ešte jeden dôkaz. Pád na zem počas lúpeže bol taký tvrdý, že lupičovi zostala na tele modrina. "Na základe preukázania viny, hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov," dodala Božena Bruchterová.

Oblečenie a masku, ktoré použil Dávid počas lúpeže, odhodil do najbližšieho odpadkového koša. Obvinený muž je momentálne stíhaný na slobode.

Pozrite si video z najhoršej lúpeže v histórii. Samotní policajti sa im smejú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy