Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otec ôsmich detí chcel spáchať samovraždu. Natrafil ale na duchaprítomného vodiča
Zdielať na

Otec ôsmich detí chcel spáchať samovraždu. Natrafil ale na duchaprítomného vodiča

JASTRABIE / K nehode došlo vo štvrtok popoludní v obci Jastrabie pri Michalovciach. Asi 30-ročný muž sa tam doslova hodil pod idúce auto. Podľa osadníkov bol pod vplyvom alkoholu a takýmto spôsobom chcel skoncovať so životom. Otec ôsmich detí ale natrafil na duchaprítomného vodiča

Vodič osobného auta zachytil chodca. Ten sa mu podľa svedkov naschvál hodil pod auto. Keď muža na ceste zbadal vodič osobného auta, okamžite pribrzdil. Napriek tomu sa mu úplne vyhnúť už nedokázal. Zachytil ho bočnou časťou vozidla.

Jaro bol podľa svedkov po zrážke otrasený, no pri vedomí. Náraz našťastie nebol silný. Sťažoval sa ale na bolesti chrbtice a tak na miesto prišli záchranári. Po ošetrení ho previezli do Michalovskej nemocnice. Zrazený muž má podľa osadníkov problémy s alkoholom. Z akého dôvodu sa ale postavil do cesty prichádzajúcemu autu nikto netuší. Michalovskí dopravní policajti dali obom účastníkom po nehode fúkať. Zatiaľ čo u vodiča bol výsledok dychovej skúšky negatívny, chodec mal nafúkať viac ako dve promile alkoholu.

K nehode došlo aj vo Zvolene, kde ale chodkyňa nemala toľko šťastia. Pod nehodu sa podpísal tiež alkohol, v tomto prípade bol ale na vodičovej strane. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy