Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri hádke nabúrali auto, vyhrážali sa aj odrezaním hlavy motorovou pílou
Zdielať na

Pri hádke nabúrali auto, vyhrážali sa aj odrezaním hlavy motorovou pílou

JAKLOVCE / Adrenalínové hodiny prežili osadníci v Jaklovciach. Už pár rokov tam majú medzi sebou nepokoje obyvatelia jedného z domov, ktorí sú vzdialení príbuzní. Vyvrcholilo to nabúraním auta a vyhrážkami o odrezaní hláv motorovými pílami.

Napadnutá rodina tvrdí, že nemuselo ostať iba pri vyhrážkach, pretože útočníci motorové píly skutočne vlastnia. Útočníkov zadržali policajti. Viacero hliadok zasahovalo pri tomto dome. V ňom bývajú obidve rodiny, ktoré sú prepojené rodinnými príslušníkmi. Problémy medzi nimi sa tu stupňujú už tri roky. Napadnutá rodina netuší prečo. "Prišli susedia, rozbili mi auto. Do toho som vyšla von a napadli ma. Päsťou, kopancami. No mne sa stále vyhrážajú. Prečo? Dôvod neviem a chcela by som vedieť dôvod," povedala majiteľka auta.

Žena tvrdí, že to sa deje vždy keď sa druhá rodina opije. Síce si už na ataky od susedov zvykli, tentokrát zašli vyhrážkami priďaleko. "Dom ľuďom odrežú krky a dajú mi na kapotu. Aby som videla. Je to nebezpečné, veď ja sa bojím proste. Nielen o svoj život," povedala majiteľka auta.

Vyhrážky padli priamo pred PMJčkármi. Policajti tak mužov okamžite zadržali. Nechceli totiž nič nechať na náhodu. Nevedno, ako by to pokračovalo, keď by agresori prišli domov.

Pozrite si archívnu reportáž o inom probléme v osade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy